FUENTES BIBLIOGRÁFICAS ALIMENTACIÓN BASADA EN PLANTAS Y DIABETES MELLITUS


UNIDAD 2 SESIÓN 5 ACTIVIDAD 1
FUENTES BIBLIOGRÁFICAS ALIMENTACIÓN BASADA EN PLANTAS Y DIABETES MELLITUS 


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28503930

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6133017/pdf/10654_2018_Article_414.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5466941/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21983060



Bibliografía: APA
  • McMacken M. (2017, mayo). A plant-based diet for the prevention and treatment of type 2 diabetes. Journal of Geriatric Cardiology, Volumen 14, pp. 342-354.
  • Ramal E. (2017, octubre). Impact of a Plant-Based Diet and Support on Mitigating Type 2 Diabetes Mellitus in Latinos Living in Medically Underserved Areas. American Journal of Health Promotion, Volumen 10, pp. 1-10.
  •  Zhangling C. (2018, enero 23). Plant versus animal based diets and insulin resistance, prediabetes and type 2 diabetes: the Rotterdam Study. European Journal of Epidemiology, volumen 33, pp. 883-893.
  • Tonstad, S. (2013, abril). Vegetarian diets and incidence of diabetes in the Adventist Health Study-2. National Institutes of Health, volumen 48, pp. 292–299.


     VIDEOS INFORMATIVOS DIETA BASADA EN PLANTAS Y DIABETES MELLITUS 

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